Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Zeci de sancțiuni date de polițiștii din Alba Iulia și Sebeș, într-o acțiune de amploare. Ce fapte au sesizat oamenii legii

Publicat

Trei șoferi din Alba Iulia și Sebeș din 67 testați pentru alcool sau substanțe interzise, în timpul unei acțiuni de amploare a polițiștilor rutieri, s-au ales cu sanțiuni.

Pe lângă ei, au mai fost aplicate alte 55 de sancțiuni pentru viteză.

Mai exact este vorba despre o acțiune ce a avut loc vineri, 13 octombrie între orele 17.30 – 22.00 pe raza celor două orașe. 

S-a acționat pentru combaterea excesului de viteză și a altor abateri care pot să pună în pericol siguranța rutieră, precum și pentru depistarea persoanelor care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise.

Potrivit polițiștilor în cadrul acestei acțiuni au fost oprite, pentru control, 213 autovehicule, iar 67 dintre conducătorii auto au fost testați cu privire la consumul de alcool.

Trei dintre aceștia au fost testați și cu privire la conducerea sub influența substanțelor psihoactive.

Pentru nerespectarea regulilor OUG 195/2002 au fost aplicate 55 de sancțiuni contravenționale, dintre care 21 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 7.540 lei.

De asemenea, au fost reținute 5 de permise de conducere, dintre care 2 pentru consumul de alcool (contravenție).

Au fost retrase 8 certificare de înmatriculare.

De asemenea a fost constatată o infracțiune de conducere sub influența substanțelor psihoactive, au transmis polițiștii din Alba în buletinul de presă de sâmbătă, 14 octombrie 2023.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax