Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zeci de şoferi amendaţi de Poliţia Alba Iulia, în urma unei acțiuni, în noaptea de sâmbătă spre duminică

Publicat

politia

Poliţiştii din Alba Iulia au dat amenzi în valoare de peste 10.000 de lei, în cadrul unei acţiuni organizate în noaptea de sâmbătă spre duminică, în municipiu şi în localităţile arondate. Zeci de şoferi au fost amendaţi, majoritatea pentru viteză.

În noaptea de 17 spre 18 februarie, poliţiştii Biroului Rutier din Alba Iulia au organizat, pe raza municipiului Alba Iulia şi a localităţilor rurale arondate, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea acelor conducători auto ce conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice, transmite IPJ Alba.

Cu ocazia acţiunii au fost aplicate 48 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 9.320 lei, din care 32 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, două pentru conducere sub influenţa alcoolului, iar restul pentru alte abateri.

Totodată, au fost constatate 5 infracţiuni rutiere (două de conducere sub influenţa alcoolului, două de conducere fără permis şi una de încredinţare a unui autoturism unei persoane care nu deţine permis de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax