Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zeci de şoferi AMENDAŢI de poliţişti la Alba Iulia şi în localităţile limitrofe oraşului Ocna Mureş pentru viteză şi oprirea în locuri nepermise

Publicat

amenziPeste 80 de şoferi s-au ales cu amenzi pentru viteză, opriri în locuri nepermise sau alte abateri de la legea circulaţiei, în urma unor acţiuni organizate în weekend de poliţişti din Alba Iulia şi Ocna Mureş.

În perioada 18-20 iunie, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Ocna Mureş şi Secţiei Poliţie Rurală au desfăşurat, pe raza localităţilor Războieni, Unirea şi Lunca Mureşului, o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Cu această ocazie au fost aplicate 54 de sancţiuni contravenţionale, din care 26 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, restul constituind alte abateri la regimul rutier. Valoarea amenzilor aplicate este de 9.946 lei.

Vineri, 19 iunie, pe raza municipiului Alba Iulia a fost organizată o acţiune pentru depistarea în trafic a conducătorilor auto care opresc autovehiculele în locurile nepermise.

Au fost aplicate 34 de sancţiuni contravenţionale, din care 20 pentru oprire sau staţionare neregulamentară.

Valoarea sancţiunilor aplicate este de 4.121 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax