Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Zeci de șoferi amendați într-o singură zi, de polițiștii din Alba și Bihor, într-o acțiune comună pentru siguranță rutieră

Publicat

Zeci de șoferi au fost amendați marți pe DN 75 și DN76, în Alba și Bihor, în cadrul unei acțiuni organizate de polițiștii din cele două județe pentru reducerea riscului rutier.

Polițiștii Serviciului Rutier Bihor au acționat în sistem integrat, alături de polițiștii rutieri din Alba, pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, a depășirilor neregulamentare, precum și pentru prevenirea evenimentelor rutiere și reducerea riscului rutier pe principalele artere de circulație.

În cadrul acțiunii comune au fost implicați 23 de polițiștii rutieri bihoreni, care au acționat pe două zone, respectiv pe DN 75 și pe DN 76.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 47 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare de 19.140 lei, dintre care 27 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, potrivit IPJ Bihor.

De asemenea, au fost reținute 3 permise de conducere, dintre care 2 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și unul pentru depășirea limitelor legale de viteză și au fost reținute 4 certificate de înmatriculare.

Totodată, a fost aplicată și o sancțiune pentru un delict silvic constatat, fiind ridicați în vederea confiscării 3 metri cubi de material lemnos.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax