Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zeci de şoferi amendaţi pe DN1, în judeţul Alba. Filtru şi radare „în cascadă”, în zona Mirăslău

Publicat

radarePeste 40 de şoferi au fost amendaţi, marţi, 1 martie, pe DN1, în zona Mirăslău, de poliţiştii Serviciului Rutier Alba. Aceştia au organizat o acţiune cu radare în cascadă, pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Acţiunea s-a derulat între orele 15.00 şi 20.00, fiind organizată de poliţiştii Serviciului Rutier Alba, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud şi poliţişti ai Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud precum şi cu reprezentați ai Registrului Auto Român – Filiala Alba și reprezentanți ai Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier Alba. Au fost folosite şi două aparate de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, ce au fost amplasate, în sistem „cascadă”.

În cele şase ore de acţiune au fost verificate peste 120 de autovehicule şi au fost constatat 46 de abateri contravenționale. Dintre sancţiuni, 10 au fost aplicate pentru depăşirea limitei legale de viteză, una pentru depăşire neregulamentară, 10 pentru defecţiuni tehnice, 4 pentru nefolosirea luminilor de întâlnire, iar restul pentru alte abateri.

A fost reţinut un permis de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 8.420 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax