Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Zeci de șoferi amendați pentru viteză, în 4 ore, de Poliția Alba. Câte amenzi au fost date în minivacanță

Publicat

Zeci de șoferi au fost amendați în Alba, pentru viteză, în patru ore de acțiune a polițiștilor rutieri, de 1 Mai. De asemenea, în zilele de minivacanță, polițiștii au dat sute de sancțiuni.

Potrivit IPJ Alba, în 1 mai, între orele 15.00-19.00, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au acționat, pe DN 1, într-o acțiune de tip blitz, care a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă sau neadaptată la condițiile de drum.

În cele 4 ore de acțiune, polițiștii au depistat 30 de conducători auto care au depășit limita legală de viteză, 8 care au încălcat alte reguli privind circulația pe drumurile publice și au reținut un permis de conducere.

În cele trei zile de minivacanță, au fost constatate 408 abateri contravenționale, au fost reținute 22 de permise de conducere și au fost retrase 14 certificate de înmatriculare.

S-a intervenit la 116 evenimente, din care 104 au fost solicitări ale cetățenilor făcute prin serviciul de urgență 112, iar polițiștii au constatat 34 de infracțiuni.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. marius

    marți, 02.05.2023 at 21:25

    unde vedeti voi politie ca eu o caut si nu o gasesc pe drumuri

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax