Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Zeci de șoferi amendați pentru viteză pe DN1 Aiud-Unirea și la Alba Iulia. Acțiuni ale Poliției pentru siguranță rutieră

Publicat

Poliţiştii din Aiud și Alba Iulia au amendat, într-o singură zi, zeci de șoferi care au depășit viteza legală. Cinci dintre conducătorii auto au rămas și fără permise.

Potrivit IPJ Alba, joi, între orele 6.00-13.00 și 15.00-20.00, poliţiştii rutieri din Aiud au desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere, pe DN 1, pe tronsonul cuprins între Aiud şi Unirea.

Poliţiştii au depistat 51 de conducători auto care au depăşit regimul legal de viteză, doi care au condus autovehicule fiind sub influența alcoolului, iar alți 13 conducători auto au fost amendaţi pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, au fost reţinute 3 permise de conducere (două pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și unul pentru depăşire neregulamentară) și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Peste 40 de șoferi amendați la Alba Iulia

Tot joi, între orele 6.00-22.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au acționat, pe raza municipiului, pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă sau neadaptată la condiţiile de drum.

În total, au fost aplicate 42 de sancţiuni contravenţionale, din care 21 au fost aplicate conducătorilor auto care circulau cu viteză peste limita legală și au fost reținute două permise de conducere.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să respecte limita legală de viteză şi să adapteze viteza, în permanenţă, la condiţiile de drum şi trafic.

foto: arhivă

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax