Connect with us
Publicitate

BLAJ

Zeci de șoferi amendați și permise reținute într-o singură zi, în Alba. Acțiuni ale polițiștilor din Blaj și Galda de Jos

Publicat

Zeci de șoferi au fost amendați în cadrul unor acțiuni derulate marți de polițiștii Secției 1 Poliției Rurală Galda de Jos și cei de la Poliția Blaj.

În zona rurală din apropierea comunei Galda de Jos, acțiunile au fost cu efective suplimentare.

În cadrul acțiunii desfășurate de polițiștii din Galda de Jos au fost legitimate 65 de persoane, verificate 57 de autovehicule și au fost aplicate 24 de amenzi în valoare de 2.160 lei, majoritatea la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Totodată, au fost identificate 8 persoane bănuit de săvârșirea de infracțiuni.

Polițiștii au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru creșterea siguranței rutiere.

Peste 90 de șoferi amendați de poliștii din Blaj pe DN 14B și DJ 107F

Tot marți, poliţiştii din Blaj au desfăşurat, pe DN 14B, pe tronsonul cuprins între localităţile Cistei și Crăciunelu de Jos și pe DJ 107F, pe raza localităților Sâncel Șona și Jidvei, o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere și depistarea conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație privind viteza.

Poliţiştii au verificat 119 autovehicule și au depistat 93 de conducători auto ce au încălcat norme legale privind circulația pe drumurile publice. În cadrul acțiunii, polițiștii au reținut trei permise de conducere.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax