Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Zeci de șoferi și pietoni amendați de Poliție la Alba Iulia, într-o singură zi. Acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere

Publicat

Zeci de șoferi și pietoni, dar și bicicliști și mopediști au fost amendați la Alba Iulia, în urma unei acțiuni organizate de Poliție.

Au fost reținute și patru permise de conducere.

Acțiunea s-a desfășurat în 21 februarie, pe raza municipiului Alba Iulia și a localităților rurale arondate. Obiectivele a fost creșterea siguranței rutiere și prevenirea accidentelor care sunt generate de neacordarea de prioritate.

Poliția Municipiului Alba Iulia a verificat 119 autovehicule. În total, au fost aplicate 79 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.920 lei.

Potrivit IPJ Alba, 32 de amenzi au fost aplicate pietonilor care s-au angajat în traversări neregulamentare.

Patru șoferi au fost sancționați pentru că nu au dat prioritate pietonilor. Au fost amendați și trei bicicliști și cinci mopediști.

Alte 35 de sancțiuni au fost aplicate de către polițiști, pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Au fost reținute 4 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax