Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Zeci de șoferi testați în trafic, în Alba, pentru consum de alcool sau droguri. Câte permise au reținut polițiștii

Publicat

Polițiștii și jandarmii au continuat seria acțiunilor organizate în sistem integrat. Miercuri, au verificat, din nou sute de mașini și persoane și au făcut zeci de testări privind consumul de alcool sau droguri. Valoarea amenzilor aplicate este de peste 40.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 2 august, peste 170 de polițiști și jandarmi din județul Alba au acționat, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 477 de persoane și au fost verificate 239 de autovehicule.

Au fost constatate 272 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice și la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 40.395 lei. Au fost retrase 5 certificate de înmatriculare și au fost reținute 8 permise de conducere.

Au fost efectuate 69 de testări privind consumul de alcool și droguri și au fost constatate 3 infracțiuni.

Cu ocazia unei acțiuni care a fost organizată pe raza municipiului Sebeș  și a zonelor rurale arondate, au fost legitimate  de persoane, verificate 90 de autovehicule și au fost constatate 52 de abateri de natură contravențională, în valoare de 5.230 lei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax