Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zeci de taximetrişti din Alba, amendaţi de poliţişti pentru abateri. Unul dintre ei a rămas fără permis după o depăşire neregulamentară

Publicat

taxiZeci de taximetrişti au fost amendaţi, luni, în cadrul unei acţiuni a poliţiştilor rutieri din Alba, de prevenire a accidentelor rutiere în care sunt implicate autoturismele de tip taxi. Unul dintre şoferi a rămas şi fără permis, după o depăşire neregulamentară.

Luni, 25 ianuarie, poliţiştii rutieri din Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Aiud, Cugir, Ocna Mureș și Teiuș au desfăşurat o acţiune ce a avut drept scop verificarea modului în care este respectată, de către taximetrişti, legislaţia în domeniul transportului de persoane precum şi cea privind circulaţia pe drumurile publice.

Cu ocazia acestei acţiuni, au fost controlate 73 de taximetre, iar poliţiştii au constatat 29 de abateri contravenţionale, din care patru la Legea 38/2003 privind taximetria şi 25 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Unui şofer de taxi i-a fost reţinut permisul de conducere, pentru că s-a angajat într-o depășire neregulamentară.

Valoarea totală a sancţiuni lor aplicate este de 5.780 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax