Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zeci de taximetrişti din Alba, verificaţi de Poliţia Rutieră. Acţiune de monitorizare a transportului public de persoane

Publicat

taxiZeci de taximetrişti au intrat în vizorul Poliţiei rutiere, luni, în cadrul unei acţiuni de verificare a modului în care se desfăşoară transportul public de persoane. 18 au fost sancţionaţi contravenţional, pentru nerespectarea prevederilor legale privind taximetria şi normele privind circulaţia pe drumurile publice.

La data de 31 august, poliţiştii rutieri din Alba Iulia, Sebeș, Blaj și Aiud și cei din orașele Cugir, Ocna Mureș și Teiuș, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Rutier Alba, au acţionat în cadrul unei acţiuni ce a avut drept scop verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale privind transportul de persoane în regim taxi.

Poliţiştii au verificat 69 de taximetre şi au constatat 18 abateri contravenţionale ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 1.890 lei.

Dintre cele 18 sancţiuni, 6 au fost aplicate pentru nerespectarea Legii 38/2003 privind taximetria, una pentru lipsa atestatului profesional şi 11 pentru abateri de la normele legale prevăzute de OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate