Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zeci de transportatori de marfă şi persoane, amendaţi de Poliţia Rutieră Alba, pentru nereguli de circulaţie. Sancţiuni de aproape 10.000 de lei

Publicat

actiune politie politisti Transportatorii de marfă şi de persoane au fost în vizorul Poliţiei Rutiere Alba, în cadrul unei acţiuni organizate joi în judeţ. În urma controalelor din trafic, peste 50 de transportatori s-au ales cu amenzi pentru nerespectarea legislaţiei privind circulaţia rutieră. Valoarea sancţiunilor aplicate este de aproape 10.000 de lei.

Joi, 3 decembrie, poliţiştii rutieri din judeţul Alba au acţionat pentru verificarea modului în care este respectată legislaţia specifică de către transportatorii de mărfuri şi persoane, transmite IPJ Alba.

Cu această ocazie, au fost depistaţi, 43 de transportatori de marfă care nu au respectat prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice (depăşirea limitei legale de viteză, lipsa documentelor, neportul centurii de siguranță, defecţiuni tehnice, neasigurarea transportului etc), aceştia fiind sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 7.515 lei.

Totodată, poliţiştii au depistat 11 transportatori de persoane care au încălcat normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Amenzile aplicate acestei categorii de participanţi la trafic au fost în valoare de 2.300 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax