Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Zelenski schimbă discursul: Spune că a înțeles că NATO nu va primi Ucraina. ”Sunt pregătit pentru un dialog, nu pentru capitulare”

Publicat

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, spune că este pregătit pentru dialog și că a înțeles că NATO nu acceptă Ucraina. 

Declarațiile acestuia, acordate ABC News și citate de G4Media, arată o schimbare în discursul acestuia. Zelenski a spus că este pregătit pentru un dialog cu Vladimir Putin, dar nu este pregătit pentru capitulare, întrebat despre solicitările Moscovei pentru încetarea focului.

„Sunt pregătit pentru un dialog, nu suntem pregătiți pentru capitulare, pentru că eu nu sunt așa. În privința NATO, este vorba despre oamenii care m-au ales.

M-am liniștit în privința acestei chestiuni cu mult timp în urmă, după ce am înțeles că NATO nu acceptă Ucraina, Alianței îi este teamă de chestiuni controversate și nu am vrut niciodată să fim o țară care primește ceva în genunchi și nu vom fi acea țară și nu vreau să fiu acel președinte”, a afirmat Volodimir Zelenski.

YouTube video

În problema situației din Crimeea și a recunoașterii așa-numitelor republici separatiste din Donbas, Zelenski a spus că poate să discute această chestiune și se poate găsi „un compromis”.

„Putem discuta și putem găsi un compromis cu privire la modul în care aceste teritorii vor continua să trăiască”, a afirmat Zelenski.

Practic, au fost atinse cele 3 puncte cerute de Rusia, potrivit jurnaliștilor ABC: lăsarea Ucrainei în afara NATO, recunoașterea Crimeei ca teritoriu al Federației Ruse și recunoașterea celor 2 teritorii separatise.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. eu

    marți, 08.03.2022 at 16:13

    Bine ca i-a venit mintea la cap. Trebuia sa vezi de la început ca ești un pion și ca din păcate unora le este mai bine unde sunt. Dumnezeu sa va aibă în pază.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax