Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Zi de 13 septembrie, cu ghinion pentru şoferi, la Alba Iulia. Sub influenţa alcoolului, doi bărbaţi au ajuns cu maşinile în afara şoselei

pol

Publicat

Alte două cazuri de accidente în care şoferii au ajuns cu maşinile în afara şoselei s-au produs joi seara, în Alba Iulia. Un tânăr de 36 de ani din Aiud a ajuns cu autoturismul într-un gard, pe strada Tudor Vladimirescu, iar un bărbat de 43 de ani  a ieşit „în decor”, pe Calea Moţilor. Aflaţi sub influenţa alcoolului, ambii s-au ales cu dosar de cercetare penală.

Joi seara, la ora 23.05, pe strada Tudor Vladimirescu, din Alba Iulia, D.C.I. (36 de ani), din Aiud, în timp ce conducea un autoturism, a derapat şi s-a izbit de gardul unui imobil.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot joi, la ora 23.33, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Alba Iulia au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier produs pe strada Calea Moţilor din Alba Iulia. În urma acestui eveniment, un autoturism a ieşit în afara carosabilului şi a fost avariat.

În urma testării cu aparatul etilotest a şoferului – P.I. (43 de ani) -, a rezultat o valoare de 1,13 mg/l alcool pur în aer expirat. A ajuns şi el la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Ambii conducători auto s-au ales cu dosare de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate