Connect with us
Publicitate

AIUD

Zi de coșmar pentru o familie din Aiud: Soțul agresiv și-a amenințat soția cu moartea și lovit fiul care a vrut să își apere mama

Publicat

politie noaptea

Un bărbat din Aiud s-a ales cu mai multe dosare penale, dar a și fost reținut de polițiști după ce și-a amenințat soția cu moartea, și-a lovit fiul care a vrut să își protejeze mama, și a spart un geam. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 5 martie 2022, Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată de către o femeie de 43 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că soțul său s-ar fi manifestat violent și ar fi amenințat-o cu moartea.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că în după amiaza zilei de 5 martie, pe fondul geloziei și al consumului de băuturi alcoolice, bărbatul ar fi avut un comportament violent, ar fi amenințat-o, pe soția sa, cu moartea și ar fi încercat să o agreseze, împrejurare în care l-ar fi lovit, în umăr, pe fiul său, un tânăr de 18 ani, care a intervenit pentru a-și proteja mama.

Față de bărbat, a fost emis un ordin de protecție provizoriu și a fost îndepărtat, imediat, din locuință pe numele său fiind întocmit un dosar penal, pentru violență în familie și amenințare.

După aproximativ 3 ore, bărbatul s-a întors la locuința familiei, a făcut din nou scandal și a spart un geam, fiind identificat, de polițiști, în flagrant delict.

I-a fost întocmit un nou dosar penal, pentru nerespectarea ordinului provizoriu de protecție și distrugere și a  fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 6 martie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax