Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Zi fatidică: Două persoane descoperite decedate, luni, în locuinţele personale

Publicat

Poliţiştii din Alba fac cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-au produs decesele a două persoane de sex bărbătesc din municipiile Blaj şi Sebeş. Cei doi au fost descoperiţi decedaţi în cursul zilei de luni, în locuinţele lor iar cauza probabilă a morţii este întoxicaţia cu monoxid de carbon.

Luni, 13 februarie, ora 12.00, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un cetăţean din ora;, cu privire la faptul că l-a găsit pe B.I., de 51 de ani, din Sebeş, decedat în locuinţa sa.

Echipa operativă de cercetare deplasată la faţa locului a găsit cadavrul lui B.I. pe un pat din locuinţă şi a constatat că două dintre ochiurile aragazului situat în bucătăria imobilului funcţionau, gazul arzând cu flacără.

La examinarea cadavrului nu au fost evidenţiate urme de violenţă, acesta fiind transportat la morga spitalului din Sebeş, unde specialiştii legişti efectuează necropsia şi stabilesc cu exactitate cauza morţii.

Tot luni, Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un tânăr din aceeaşi localitate, cu privire la faptul că, într-una din camerele locuinţei, l-a găsit pe tatăl său în stare de inconştienţă, decedat, posibil intoxicat cu monoxid de carbon.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj şi ambulanţa de la Spitalul Municipal Blaj, care a constatat decesul lui M.N., de 54 de ani.

Cadavrul nu prezenta urme de violenţă şi a fost depus la morga Spitalului din Blaj, unde specialiştii legişti urmează să efectueze necropsia şi să stabilească cu exactitate cauza morţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax