Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ZI NEAGRĂ pe șoselele din România. Cinci morți și 16 răniți în accidente de circulație, în primele ore ale zilei de luni

Publicat

Săptămâna începe cumplit pe șoselele din România. La primele ore ale zilei de luni, bilanțul morților în accidente însuma deja cinci persoane, printre care și o fetiță. Numărul răniților grav este de asemenea foarte mare. 

Un tânăr de 29 de ani din județul Galaţi a decedat după ce maşina în care se afla a intrat în coliziune cu un TIR care se deplasa din sens opus, pe DN 17, pe raza localităţii Susenii Bârgăului, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Un bărbat de 35 de ani a decedat după ce s-a răsturnat cu mașina într-un lan de porumb la ieșirea din localitatea arădeană Grăniceri.

O altă persoană a murit, alta era resuscitată la fața locului și alte două transportate la spital în urma unui grav accident pe DN13 Brașov-Sighișoara, conform centrului Infotrafic din cadrul Poliției Române.

Un accident rutier grav a avut loc, luni dimineață, pe DN 2 București – Urziceni, județul Ilfov. O persoană a decedat și alte două au fost rănite, după impactul frontal dintre două mașini.

Tot luni dimineața, o fetiță de 12 ani și-a pierdut viața într-un accident produs pe DN 73.

În jurul orei 10,30, polițiștii au anunțat un accident în județul Sălaj. Patru persoane au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit.

Un alt accident rutier a avut loc, luni dimineață pe DN 1, în județul Sibiu. Unul dintre șoferi a fost transportat la spital după impactul dintre trei mașini.

Alte două persoane au fost rănite, luni dimineață, după un impact frontal între o autoutilitară și un TIR.

Accidentul s-a produs luni dimineață, în localitatea Blejoi, județul Prahova.

5 copii și 2 adulți răniți într-un singur accident

Şapte persoane au fost rănite, dintre care cinci copii, într-un accident rutier produs luni dimineaţă pe DN 73, în localitatea argeşeană Mihăeşti, în cazul unei fete de 12 ani fiind declarat ulterior decesul.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, un autoturism a intrat în coliziune cu un autocamion, iar traficul rutier pe DN 73, între Piteşti şi Câmpulung Muscel, a fost blocat în urma accidentului.

„Din verificările prealabile, efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 33 de ani, din Dănicei, judeţul Vâlcea, care conducea un ansamblu rutier (TIR, compus din cap tractor şi semiremorcă pentru ciment), care se deplasa pe direcţia Piteşti spre Câmpulung, în împrejurări ce urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 45 de ani, din Câmpulung.

În urma coliziunii, autoturismul, cu 7 ocupanţi, s-a răsturnat, rezultând decesul unei fetiţe de 12 ani, precum şi rănirea celorlalţi ocupanţi”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş, citat de România24.ro.

Conform aceleiaşi surse, au suferit leziuni conducătorul auto de 45 de ani, din Câmpulung, o femeie de 27 de ani din Valea Mare Pravăţ, o fetiţă de 6 luni preluată de echipaj medical în stop cardio-respirator, precum şi trei fetiţe de 2, 6 şi 8 ani.

„Toate persoanele au fost transportate la spital, pentru investigaţii medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal (…), iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, precizează reprezentanţii IPJ Argeş.

Polițiștii fac apel la șoferi să circule cu prudență și să respecte regulile de circulație.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax