Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ziarul Gazeta Sporturilor, cel mai longeviv ziar de sport din România, a fost închis. În 2024 ar fi împlinit un secol de existență

Publicat

Ziarul Gazeta Sporturilor a fost închis. Ultima ediție tipărită a celui mai longeviv ziar de sport din România, cu o istorie de aproape 100 de ani, a fost publicată miercuri, pe 1 noiembrie.

„Nu m-am gândit că voi scrie această știre, însă treaba noastră de jurnaliști e să vă dăm știrile seci și dumneavoastră să fiți liberi să le comentați.

Redacția Gazetei Sporturilor: <În dimineața zilei de miercuri, un reprezentant al Ringier și avocații au comunicat angajaților din depozitul de difuzare că ediția tipărită s-a închis și că angajații vor pleca>.

Publicul și redacția nu au fost anunțați că ultimul număr a fost cel de azi. Ringier i-a cerut lui Tolontan să plece de la GSP.

Miercuri la prânz a venit și confirmarea companiei, către redacție, pe email, că <începe era GSP.ro>.

Gazeta ar fi împlinit în septembrie 2024 un secol de existență neîntreruptă”, a scris ziaristul Cătălin Tolontan, miercuri, pe pagina de Facebook.

sursa foto: captura gsp.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 01.11.2023 at 16:19

    Să mulţumim PSD-ului că a adus presa în afara tarabei şi în curând va dispărea. N-au muncit deageaba.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax