Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zilele Asistenţei Sociale: Evenimente cu teme din domeniu, organizate în perioada 22-27 martie, la Alba Iulia

Publicat

„Zilele Asistenţei Sociale” se sărbătoresc în fiecare an, în luna martie. Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR) – Structura Teritorială Alba va organiza mai multe acţiuni în această perioadă, pentru a evidenţia faptul că asistenţa socială contează şi pentru promovarea în cadrul organizaţiilor, instituţiilor şi a publicului larg a profesiei de asistent social.

În 22 martie, la ora 10.00, la Alba Iulia se desfăşoară atelierul de lucru – „Asistenţa socială de la teorie la practică”. Asistenţii sociali se vor întâlni cu practicieni şi studenţi, în Aula Mică (Corpul B) din clădirea Universităţii „1 Decembrie 1918”.

În colaborare cu DGASPC Alba, se va organiza în data de 27 martie simpozionul cu tema „Stop abuzului si violenţei ”, în sala de conferinţe a Vilei ”Steaua Nordului” Alba Iulia, ora 10,00. La simpozion, practicienii în asistenţa socială vor prezenta lucrări de specialitate privind abuzul şi violenţa îndreptată atât împotriva copiilor, cât şi împotriva familiei.

În 29 martie, ora 10.00,  toţi asistenţii sociali vor avea posibilitatea să se reîntâlnească intr-un cadru festiv in Aula Mare „Dumitru Stăniloae” a Facultăţii de Teologie Ortodoxă Alba Iulia. Cu aceasta ocazie, cei prezenţi vor putea să-şi împărtăşească experienţe profesionale şi să facă recomandări pentru îmbunătăţirea unor segmente de activitate din acest domeniu.

„Implicarea fiecărui asistent social în procesul de reglementare a profesiei începe cu astfel de momente, de aceea este importantă  prezenţa fiecăruia la acţiunile organizate în cadrul acestui eveniment. Experienţa acumulată în practică poate fi transformată în recomandări care să ajute profesiei. În acelaşi timp, invităm studenţii să participe la aceste evenimente pentru că şi prin astfel de evenimente se face legătura între ei şi practicieni şi, în plus au ocazia de a intra în contact cu comunitatea profesională din judeţ”, a spus preşedintele CNASR, Structura Teritorială Alba, Mariana Humuzău.

Pentru toţi asistenţii sociali care vor participa la acest eveniment „Zilele Asistenţei Sociale” – ZAS 2012”, CNASR  va acorda 1 credit profesional, iar celor care vor susţine lucrări sau se vor implica în procesul de organizare a evenimentului la nivel local, li se vor acorda 2 credite profesionale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax