Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Zilele Asistenţei Sociale”, în Alba: Premii pentru cei mai buni profesionişti în domeniu şi întâlniri între practicieni şi studenţi

Publicat

Cu ocazia „Zilelor Asistenţei Sociale”, sărbătorite în fiecare an în luna martie, Colegiul Naţional al Asistenţilor  Sociali (CNASR) Alba organizează o serie de evenimente, în această perioadă. Este vorba despre manifestări cu tema ”Criza economică şi socială – soluţiile asistenţei sociale”, ce reunesc întâlniri între asistenţi sociali şi studenţi, dar şi Gala judeţeană, în cadrul căreia vor fi oferite premii pentru cei mai buni profesionişti din domeniu.

“Zilele Asistenţei Sociale” – ZAS 2014 sunt un prilej de promovare a profesiei la nivel naţional şi de organizare de întâlniri tematice pentru comunitatea asistenţilor sociali, transmit reprezentanţii CNASR Alba. Tema manifestărilor din acest an este ”Criza economică şi socială – soluţiile asistenţei sociale”.

Structura Teritorială Alba va celebra Zilele Asistenţei Sociale, organizând o serie de evenimente.

În 25 martie, de la ora 14.00, în Aula Mică a Universitătii “1 Decembrie 1918” Alba Iulia are loc întâlnirea între asistenţii sociali – practicieni şi studenţi. Vor participa asistenţi sociali din judeţ şi studenţi ai Facultătii de Drept şi Ştiinţe Sociale, specializarea asistenţă socială şi Facultatea de Teologie Ortodoxă, specializarea Teologie Asistenţă Socială.

În 26 martie, de la ora 14.00, în Aula “Dumitru Staniloaie” de la Facultatea de Teologie Ortodoxă Alba Iulia are loc întâlnirea anuală a asistenţilor sociali din judeţ.

Cu acest prilej, în 26 martie se va organiza şi o Gală judeţeană, în cadrul căreia vor fi premiati asistenţi sociali cu rezultate deosebite, la următoarele sectiuni: protecţia copilului, persoane cu dizabilităţi, reintegrarea socială a persoanelor private de libertate, persoane vârstnice, îngrijirea la domiciliu, servicii de urgenţă, sănătate/servicii medicale, incluziune socială/economie socială, persoane fără adăpost, asistenţă socială, adopţie. De asemenea, va fi acordat premiul pentru promovarea profesiei liberale şi premiul pentru loialitate în asistenţă socială.

Pentru toţi asistenţii sociali care vor participa la acest eveniment „Zilele Asistenţei Sociale” – ZAS 2014, CNASR acordă un credit professional, iar celor care vor susţine lucrări sau se vor implica în procesul de organizare a evenimentului la nivel local se vor acorda două credite profesionale.

Nouă echipă de conducere a CNASR Alba

Urmare a alegerilor organizate în 10 martie, a fost desemnată noua echipă de conducere a Sucursalei Teritoriale Alba a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România. Echipa este formată din Florin Armian (preşedinte), Ana Maria Borteş (vicepreşedinte) şi membrii: Maria Humuzău, Ioana Abrudan, Cosmina Chezan.

Reprezentanţii judeţului Alba în Congresul Naţional al Asistenţilor Sociali din România sunt Valentin Ioan Frăcea şi Adela Tania Cristescu.

Echipa de conducere a Sucursalei Alba îi felicită pe cei doi asistenți sociali din județul Alba pentru locul I obţinut la Gala Excelenţei în Asistenţa Socială. Este vorba despre Raluca Adriana Muntean, la secţiunea Asistentul Social din domeniul persoanelor vârstnice şi îngrijrii la domiciliu şi Ioan Marius Voj, la categoria Personalităţi care susţin Asistenţa Socială, Premiul de excelenţă pentru promovarea profesiei liberale de asistent social.

De asemenea, finalişti au fost Ioan Valentin Frăcea și Gheorghe Marin la categoriile Asistentul Social al Anului 2013 și Asistentul Social din domeniul incluziunii sociale – economie socială.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax