Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zilele cărții pentru copii și tineret la biblioteca din Sebeș. Ateliere de lectură, expoziții de carte, vizionări de filme

Publicat

În perioada 30 martie – 2 aprilie, la Sebeș se desfășoară o nouă ediție a Zilelor cărții pentru copii și tineret.

Evenimentul, organizat de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș și Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” din Sebeș, omagiază atât cărțile, cât și pe cei care le-au dat viață.

”Alături de cei mai mici cititori ne propunem să intrăm în această lume captivantă și fascinantă, unde se întâlnesc magia, emoția și visul, să ne împrietenim cu cititul și să întărim legătura dintre copil și carte, prin ateliere de lectură, expoziții de carte pentru copii, cu o bogată ofertă de noutăți editoriale și vizionări de filme inspirate din minunatele basme clasice scrise de Hans Christian Andersen”, transmit organizatorii.

Celebrată încă din anul 1967 în întreaga lume, data de 2 aprilie a fost declarată  Ziua Internațională a Cărții pentru Copii și Tineret și se identifică cu aniversarea celui mai îndrăgit autor de basme: scriitorul danez Hans Christian Andersen (2 aprilie 1805 – 4 august 1875).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax