Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zilele Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. Eveniment pe teme de IT și robotică

Publicat

În cadrul Zilelor Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan”, la sediul instituției de învățământ se vor desfășura, luni, mai multe evenimente.

Sub titlul „SMART – dialoguri”, luni, 5 februarie, de la ora 11.00, elevii Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia vor avea prilejul să comunice cu prof. h.c. Dr. Daniel Metz, specialist cu experiență în domeniul IT.

Acesta va dezvălui drumul său de la debut la reușita în lumea afacerilor, va povesti despre legăturile sale cu Alba Iulia și implicarea sa în viața culturală a orașului.

De asemenea, va răspunde la întrebările adresate de către elevii colegiului.

Lector Univ. Dr. la Universitatea „Babeş-Bolyai”, cadru didactic Asociat la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu și doctor în management în cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Daniel Metz are peste 25 de ani de experiență în industria IT.

În prezent acesta este Senior Executive Advisor al Bordului Executiv și președintele Consiliului de Administrație al NTT DATA România (anterior CEO NTT DATA Romania).

Film despre echipa robotică XEO

Întâlnirea organizată în cadrul Zilelor Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” va debuta cu prezentarea unui film cu și despre echipa de robotică XEO a colegiului.

Evenimentul se va încheia cu prezentarea volumului „Managementul ciclului de viață al sistemelor software”. Autorul îl va oferi cu autograf Centrului de Informare și Documentare al Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” și Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Evenimentul este organizat de Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax