Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zilele ERASMUS la Alba Iulia: Mini-cross internațional, organizat de Universitatea ”1 Decembrie 1918”, în Cetatea Alba Carolina

universitate

Publicat

Peste 250 de persoane sunt așteptate UAB`s Erasmus Race, un mini-cross organizat de Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia cu implicarea studenților internaționali și a mai multor elevi ai liceelor din oraș.

În data de 13 octombrie începând cu ora 11:00, Universitatea ”1 Decembrie 1918” organizează  “UAB’s Erasmus Race”, un mini-cross de 2,8 km, o tură a Cetății Alba Carolina.

În organizare dar și în participare sunt implicații studentii internaționali din Anglia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Canada, China, Columbia, Grecia, Iordania, Moldova, Pakistan, Palestina, Polonia, Portugalia, Rusia, Turcia, Turkmenistan, alături de studenții Departamentului de Educație Fizică și Sportivă.

De asemenea participă și două ligi ale studenților din Alba Iulia, OSLB și LSUA,  dar și elevi ai liceelor din Municipiul Alba Iulia.

Crossul are loc În cadrul evenimentului European ERASMUS DAYS, organizat de către Comisia Europeană prin EACEA, Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate