Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Zilele Municipiului Alba Iulia au alocat un buget de circa 4 miliarde. Andra, Ștefan Bănică, Taxi și Connect-R și-au confirmat prezența

Publicat

În intervalul 24-26 mai, porțile municipiului Alba Iulia vor fi din nou deschise pentru sutele de turiști și nu numai care doresc să participe la suita de evenimente ce vor marca ediția din acest an a Zilelor Orașului. Programul concertelor se află în lucru pe masa administrației locale, care va trebui să se încadreze în cele aproximativ 4 miliarde lei vechi alocaţi de la bugetul pe 2013. Potrivit reprezentanților primăriei, până acum au fost parafate contractele cu trupa Taxi, Andra, Connect-R și Ștefan Bănică, dar sunt purtate tratative și cu băieții de la Bere Gratis.

Dacă în 2012, pe scena amenajată în Alba Iulia au urcat și artiști internaționali precum Ives LaRock, dar și cântăreți autohtoni de renume precum Horia Benciu, Play and Win, Voltaj și Edward Maya, anul acesta, organizatorii și-au propus să aducă în municipiul cetate doar nume sonore din peisajul muzical românesc. Potrivit reprezentanților Primăriei Alba Iulia, singura trupă care nu a confirmat încă oficial participarea este Bere Gratis, dar, până la sfârșitul lunii, se încearcă și parafarea acestui contract.

Aceștia au precizat că bugetul alocat acestor evenimente este de circa 4 miliarde lei vechi, bani aprobați de Consiliul Local la începutul anului. Despre celelalte surprize pregătite în acest an, autoritățile locale nu au dorit să ofere încă detalii, deoarece programul se află în lucru. Vă vom ține la curent pe măsură ce acesta va fi definitivat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

11 Comentarii

11 Comentarii

  1. utu

    marți, 07.05.2013 at 14:34

    rom..anii ii in canta pe alba iulieni!!!

  2. Petrica

    marți, 07.05.2013 at 21:59

    De unde tot plateste Primaria Alba -Iulia,bani pentru concerte,distractii,de vezi doamne,merge economia orasuluiceas?!!!,domnule primar ,te tot plangi, ca nu ai bani de investitii?.

  3. Craciun Viorel

    marți, 07.05.2013 at 22:23

    De calitatea apei ce curge la robinet de cateva saptamani de ce nu scrie nimeni?In Alba platim exagerat de mult pentru apa care nu se extrage din puturi forate ca in alte judete!

  4. @Patricia

    marți, 07.05.2013 at 23:12

    E un oras frumos, cu turisti, tineret .. nu credeti ca ar fi cam sec fara „distractii” ? Este normal sa fie si ele, mai ales ca vara e aici si lumea vrea evenimente si spectacole unde se poate distra, unde poate iesi cu prietenii.

    • phoenix

      miercuri, 08.05.2013 at 11:18

      trebuie sa existe un echilibru intre venituri, necesitatile orasului si distractie.

      Venituri nu prea mai sunt, cheltuielile au vrescut pentru ca se platesc imprumuturile si dobanzile la imprumuturile de zeci de milioane de euro facute ca sa ajunga in buzunarele fratilor Sabau si fratilor Florea si ale unor intermediari ai baronilor locali, necesitatile orasului sunt in primul rand canalizare, curent electric, strazi asfaltate, spatii verzi. Sunt sute de strazi in Alba Iulia fara canal sau neasfaltate ori si una si alta. Spatiile verzi au fost distruse. Asta este sarcina primariei, gospodarirea orasului.

      Primaria nu este organizator de spectacole. Nu ar trebui sa fie, dar asta face. Iar cheltuielile cu distractia sunt disproportionate, sunt mult prea mari…..

      Dar unii prefera circul, balanganeala, distractia de o noapte, doua, trei…nu se intereseaza de dezvoltarea durabila, normala a unui oras.

  5. Adelin

    marți, 07.05.2013 at 23:13

    Pentru cei ce se intreaba de unde are primaria Alba Iulia bani pentru concerte? e simplu de o luna 2 au inceput sa vina turisti se fac bani ,,, si se merita sa faci un concert mare deoarece o sa se consume foarte mult si bani o sa se refaca 😀 .

    • phoenix

      miercuri, 08.05.2013 at 11:11

      care turisti? aia de tranzit? Aia 200-300 pe saptamana care vin, nadusesc peste pavelele cetatii si pleaca dupa o ora doua? Unde se fac bani? Nu stii ce inseamna turist…turism….bani din turism.

  6. Elly

    miercuri, 08.05.2013 at 00:36

    daca nu aveti distractie mergeti in alta parte. locuri de munca gasiti tot in alta parte…probabil incearca si ei sa tina lumea cum pot….

  7. Albaiulian.

    miercuri, 08.05.2013 at 16:51

    Stimati concetateni , stiti de ce aloca primaria Alba bani multi pentru Zilele Municipiului ? Pentru a putea jongla si ****** , tot multi pentru ca daca se aloca o suma foarte mica ar fi ***** foarte putin …
    Imi pare rau , dar acest primar Ha(l)va Mircea in loc sa faca alte lucruri mai necesare si importante pentru urbe , exemplu ; se tot taraganeaza concesionarea serviciului de ecarisaj pentru a nu da bani , iar orasul e ful de ciini fara stapin iar noaptea daca mergi sa arunci ceva resturi la pubele de gunoi risti sa fii muscat de ciini , nu mai spun ca nu ma pot odihni noaptea de latratul lor (locuiesc in zona hotel cetate) , nu mai vorbesc de apa infecta care ne curge la robinet si costul ridicat al acesteia.
    In vecii vecilor sa fim atenti si sa nu-i mai votam pe n******* astia cu tot PDL-ul si nemul lor !!!
    Asa sa le ajute bunul DUMNEZEU precum isi bat joc de noi !

  8. Makavelis

    miercuri, 08.05.2013 at 17:16

    Am expus niste fapte, am pus si eu o intrebare. https://www.makavelis.com/2013/05/sondaj-fulger-vi-se-pare-o-suma-mare.html

  9. Diana

    duminică, 12.05.2013 at 13:27

    RUSINE d-le primar, RUSINE

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax