Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Zilele Municipiului Alba Iulia nu vor fi amânate. „Gustos de Transilvania” – prima ediţie are loc în perioada 31 mai – 2 iunie

Publicat

Zilele Municipiului Alba Iulia, un eveniment care anul acesta ajunge la a X-a ediţie, risca să fie amânat pentru o dată ulterioară. Deşi menţionat în calendarul oficial al evenimentelor organizate în Alba Iulia pentru perioada 24-25 mai, festivalul urma să fie reprogramat deoarece se suprapunea cu prima ediţie a Târgului „Gustos de Transilvania”. Soluţia a fost stabilirea acestui eveniment nou pentru perioada 31 mai – 2 iunie, după cum au transmis reprezentanţii administraţiei locale.

În cadrul unei şedinţe ce a vut loc miercuri la sediul CJ Alba şi la care au participat reprezentanţi ai Primăriei Alba Iulia şi CJ Cluj, s-a decis că Zilele Municipiului Alba Iulia se vor desfăşura în perioada 24-25 mai. Ca urmare a materialului publicat de noi, autorităţile au realizat că Târgul „Gustos de Transilvania” se va putea desfăşura la fel de bine şi în altă perioadă, pentru a nu afecta evenimentele prilejuite de Zilele oraşului.

Reamintim că, potrivit unor surse din administraţia locală, Târgul „Gustos de Transilvania” reprezintă o variantă „regională” a Târgului „Gustos de Alba”, ce ar urma să reunească producători din judeţul nostru, dar şi din Cluj, în scopul promovării produselor tradiţionale. Locaţia aleasă pentru târg este tot Piaţa Cetăţii din Alba Iulia, iar perioada coincidea cu cea în care ar urma să aibă loc Zilele Municipiului.

Detaliile referitoare la noul târg marca CJ Alba şi Cluj abia au fost trecute pe hârtie, iar soluţia de mijloc pentru care au optat reprezentanţii administraţiei locale şi judeţene a fost organizarea târgului în perioada 31 mai – 2 iunie şi nu 24-25 mai, aşa cum vă anunţam iniţial. Principala problemă cu care s-au confruntat autorităţile a fost cea a formaţiilor deja contractate pentru a asigura programul de Zilele oraşului.

Spre bucuria albaiulienilor, vă anunţăm că în calendarul pe anul 2013 îşi găsesc loc ambele evenimente, astfel încât în această primăvară să ne putem desfăta atât gustul, cât şi văzul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cons Ana

    joi, 23.05.2013 at 15:58

    Este foarte rusinos faptul ca primaria nu este corecta cu mici producatori si comercianti locali.
    Cei cu afaceri prospere dau mita la primarie pentru un loc bun. Aceasta mita este numita sponsorizare.

    Mare pacat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax