Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Zilele oraşului Cîmpeni. Show cu vedete, întreceri sportive şi dansuri populare, în Ţara Moţilor

Publicat

YouTube video

Zilele orașului Cîmpeni au debutat marți, 17 iulie, iar, după prima zi de „încălzire”, moţii s-au distrat pe cinste, având parte de surprize din partea organizatorilor. Din programul celei de-a doua Zi a Cîmpeniului nu au lipsit întrecerile sportive, muzica, dansul, dar și vedetele.

După ce s-a încheiat concursul de muzică ușoară, adjudecat de Isabela Sicoe, pe scena amplasată în centrul Cîmpeniului au urcat talente locale, printre care Ansamblul Folcloric ”Arieșul” din Câmpeni. Cei prezenţi au mai putut urmări o demonstrație de karate a clubului ”Gemina” din Câmpeni, dar și o lansare de carte a lui Teofil Hanăș – ”Tărâm de vis și de popas”.

Înaintea marilor concerte susținute de Andreea Bălan și Ducu Bertzi a cântat Codruța Tomuș, câștigătoarea ediției trecute a concursului de muzică ușoară. Dacă Ducu Bertzi a stat pe scenă 30 de minute, interpretând melodii consacrate, Andreea Bălan a venit pregătită de show. Aceasta a schimbat 10 ținute, pe parcursul concertului ce a durat 2 ore.

Surpriza pregătită de Andreea Bălan pentru spectatori a fost Petrișor Ruge, talentatul dansator alături de care Andreea Bălan a câștigat competiția ”Dansez pentru tine”. Alături de Petrișor, pe scenă au mai urcat și trei iepurași la fel de sexy precum cei din Playboy. Pe parcursul show-ului, Andreea Bălan a oferit peste 200 de postere fanilor ei, iar la finalul evenimentului artiştii de pe scenă au fost aclamați de public.

Grătarele și micii au luat fața localnicilor

Dacă, la Zilele municipiului Alba Iulia, micii au fost greu de găsit, la Câmpeni tarabele cu aceste produse, dar şi frigărui, grătare, bere au umplut centrul orașului.

Copiii au poftit la vată pe băț, cristalină, turtă dulce sau ciocolată de casă, ce au putut fi găsite pe tarabe la prețuri acceptabile (2,5 lei un mic cu pâine și muștar, 3 lei o vată pe băț, 5 lei un coca cola al 0,5 l).

Evenimentul de la Cîmpeni a fost prezentat de consilierul local albaiulian şi renumit vornic, Rareș Buglea și de Codruța Tomuș. Sărbătoarea de la Cîmpeni se va încheia vineri, cu concertul lui Aurel Tămaș.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Carmen

    vineri, 20.07.2012 at 17:44

    si eu vreau pozele cu mine:D

  2. Codruta

    sâmbătă, 21.07.2012 at 18:03

    Vreau si eu pozele cu mine de miercuri Catalin….cand ai timp si poti te rog frumos sa mi le trimiti!…Multumesc!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax