Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Zilele orașului sau străzi reparate? Primaria Teiuș întreabă locuitorii cum să cheltuiască banii publici

Publicat


primaria teius, teius

Primăria Teiuș le cere părerea cetățenilor cu privire la o posibilă renunțare la organizarea evenimentelelor dedicate zilelor orașului, iar banii economisiți să fie folosiți în investiții pentru infrastructură.

Într-un sondaj pe Facebook, locuitorii orașului sunt invitați să voteze dacă sunt de acord sau nu, cu renunțarea la organizarea evenimentului ”Zilele orașului Teiuș”, iar banii să fie direcționați către proiectele deja începute.

În doar două ore, sondajul a strâns peste 300 de voturi și mai multe comentarii, părerile cetățenilor fiind împărțite.

Locuitorii din Teiuș pot vota în sondajul realizat de primăria orașului, accesând link-ul de mai jos:

”Sunteți de acord să renunțăm la organizarea Zilelor orașului Teiuș, iar banii economisiți să ajute la finalizarea proiectelor importante începute, în asa fel încât Teiușul să devină un oraș civilizat și respectat (modernizarea și asfaltarea străzilor, extindere rețele de canalizare și apă, modernizarea școlilor, iluminat public modern, piscină și zone de agrement pentru tineri și nu numai, spații verzi, podul de la Capud, precum și alte investiții necesare orașului)?”, este textul sondajului lansat de către Primăria Teiuș către cetățenii localității.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ADMINISTRATIE

Guvernul interimar a aprobat 1,4 miliarde lei pentru administrațiile locale. Cât primesc primăriile din Alba. LISTA

Publicat

Prefectura Consiliul Judetean Alba 1

Guvernul interimar a aprobat în ședința de luni acordarea de sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale. Pe listă sunt și 49 de localități din județul Alba, care vor primi sume între 100.000 de lei și 10.700.000 lei. Cei mai mulți bani ajung la Primăria Alba Iulia. La nivel național, suma […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

INCENDIU în Ocna Mureș: O casă a luat foc

Publicat

O casă din Ocna Mureș a luat foc luni, în jurul orei 16.20. Potrivit ISU Alba, pentru stingerea incendiului, la fața locului s-au deplasat pompierii de la Aiud cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Știre în curs de actualizare. 

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Groapa de gunoi de la Galda, rămâne nefuncțională. Consiliul Județean Alba, obligat să refacă licitația de la zero

Publicat

Procedura de licitație pentru atribuirea unui operator la groapa de gunoi de  la Galda de Jos se va relua de la zero.  Magistrații Curții de Apel Alba Iulia au respins luni, 14 octombrie, ca nefondată, plângerea făcută de SC ECO SUD SRL, în contradictoriu cu Consiliul Județean Alba, SC ECO Bihor SRL și Polaris Mediu SRL, față […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Sorin Bumb: Banii de autostrăzi se duc pe salariile compensatorii ale directorilor PSD „concediați” de Cuc

Publicat

Deputatul PNL de Alba, Sorin Bumb a transmis într-un comunicat că banii de autostrăzi ai românilor se duc pe salariile compensatorii ale directorilor PSD „concediați” de Cuc. „Ministrul demis al Transporturilor și totodată cel mai slab Ministru al Transporturilor din istoria României, Răzvan Cuc, a declarat duminică că a restructurat 35 de posturi de directori […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate