Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ziua cea mare: Nicușor Stanciu semnează astăzi cu Sparta Praga. A primit tricoul cu numărul 10!

Publicat

Nicușor Stanciu semnează astăzi cu Sparta Praga, devenind cel mai scump fotbalist din campionatul ceh: echipa va plăti pentru el 5 milioane de euro. La acești bani se mai adaugă alte 4 milioane în funcție de performanțele românului: goluri/meciuri în Champions League și Europa League, plus trofee în Cehia în cei 3,5 ani de contract. Contractul său a fost negociat de Anamaria Prodan.

Potrivit GSP.ro, fotbalistul a ajuns aseară la Praga, iar la ora 1:00 s-au clarificat toate detaliile. Mijlocașul român va efectua în această dimineață vizita medicală și în jurul prânzului va fi prezentat oficial. Acesta va primi tricoul cu numărul 10.

Nicușor s-a mutat la Praga de la Anderlecht, echipă care plătise pentru el 8,8 milioane de euro.

Nicolae Stanciu a mai avut câteva oferte tentante din zona arabă și Turcia. Al Hilal, Al Wahda, Sivasspor, Beșiktaș, Kasimpașa și Bursaspor sunt formațiile care l-au dorit pe Stanciu, dar acesta a preferat Sparta Praga după discuția pe care a avut-o cu antrenorul Andrea Stramaccioni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax