Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ziua Copilului la Alba Iulia: Concursuri sportive, baloane colorate şi caricaturi semnate de Ştefan Popa Popas

Publicat

Edilii locali, instituţiile publice şi membrii partidelor politice din Alba Iulia şi-au dedicat activităţile de miercuri organizării unor programe destinate exclusiv micuţilor sărbătoriţi. Ziua Mondială a Copilului a fost celebrată la Alba Iulia cu baloane colorate, caricaturi cu semnătura lui Ştefan Popa Popas, concursuri sportive şi picturi pe piele, iar cei mai curajoşi dintre copii au plecat acasă cu diplome şi premii.

Parcul din faţa Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia a atras, miercuri, ca un magnet, copiii şi părinţii, iar asta deoarece artistul Ştefan Popa Popa`s s-a aflat pentru câteva ore la dispoziţia celor care doreau să le fie desenată caricatura. Creaţiile lui Popa Popa`s au fost oferite gratis, copiilor, la iniţiativa Partidului Naţional Liberal. Tot în parc, au fost prezenţi şi specialişti în bodypainting, care au accesorizat ţinutele de sărbătoare ale micuţilor cu fluturi şi flori pictate manual. Cei mai tineri clienţi ai lui Popa Popa`s nu au avut mai mult de câteva luni, iar cărucioarele mămicilor au format cozi în faţa cortului amenajat în Cetate.

Activităţile dedicate Zilei Copilului au continuat în parcarea din faţa Stadionului „Cetate”, unde Consiliul Judeţean Alba, IPJ Alba, ISJ Alba, dar şi Palatul Copiilor din Alba Iulia au invitat elevii grădiniţelor şi şcolilor generale din municipiu să se întreacă în desene pe asfalt. Cele mai frumoase creaţii au fost premiate de organizatori cu ghiozdane, rechizite şcolare, dar şi articole sportive. Din program nu au lipsit invitaţii speciali. Clubul Folcloric Arieşul de la Palatul Copiilor, Filiala Câmpeni, coordonat de Gheorghe Bădău şi elevii Şcolii de folk conduse de Daniel Avram au încântat publicul cu interpretări de excepţie.

Ziua Copilului a reprezentat un moment de sărbătoare şi la magazinul Ambient din Alba Iulia. Cu acest prilej, Ambient a organizat a treia ediţie a concursului „Deseneaza căsuţa casei tale„, concurs adresat grădiniţelor şi şcolilor. Potrivit organizatorilor, la eveniment au participat 20 de instituţii cu peste 500 de desene. Au fost premiate atât şcolile cât şi gradiniţele cu produse electocasnice, iar copii cu dulciuri şi jucării. Pentru ca distraţia să fie completă, nu au lipsit face painting-ul, căsuţa de turtă dulce- un simbol al evenimentului, baloanele, muzica si numeroasele surprize.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax