Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ziua Copilului sărbătorită în avans la Teiuș: Concurs de biciclete, polițiști, tehnică SMURD și multă distracție

Publicat

Copiii din Teiuș au sărbătorit Ziua Copilului, în avans. Mai exact aceștia au participat la o serie de activități organizate de primăria orașului, în parteneriat cu mai multe instituții. 

”Ziua de astăzi, 31 mai 2022 va fi cu sigurantă una memorabilă atât pentru părinti, dar mai ales pentru copii! Un exemplu de bună practică si de serioasă colaborare a animat o sărbătoare extrem de asteptată si foarte gustată!

Ziua Copilului, sărbătorită astăzi la Teius, după doi ani de pandemie, a adus zâmbete si bucurie atât pe fetele celor mici dar si a celor mari! Prezentarea tehnicii fortelor speciale de poliție, grupă canină a poliției, o caravană a poliției rutiere, echipamentul poliției locale, tehnică SMURD, echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Unirea” Alba, un concurs de biciclete profesionist organizat de către Poliția Teiuș, desene personalizate, trambulină pentru sărituri, tobogan gonflabil la discreție dulciuri și răcoritoare, totul atent supravegheat de colegii noștri din primărie și de partenerii de la Crucea Roșie și SVSU Teiuș.

Mesaje de Ziua Copilului 2022 • SMS pentru 1 Iunie  – Urări si felicitări de 1 iunie • Cele mai frumoase mesaje de ”la mulți ani” de ziua copilului meu • Mesaje pentru nepoți de la bunici.

Acestea au fost ingredientele acestei zile deosebite, răsplătită cu premii pe masură, pentru o acțiune de o astfel de anvergură, foarte bine organizată. Aducem mulțumiri: Inspectoratului  Județean de Poliție Alba, inspectorului șef Dogaru Florin, poliției orașului Teiuș, comandantului Hendrea Horea ,”complicele „principal la această acțiune, Inspectoratului pentru Situații de Urgentă ,”Unirea”Alba, inspectorului șef Costea Ovidiu, Crucea Roșie – Alba, Dușa Adrian, școala teiușeană, director Marius Pintea, Poliția locală Teiuș, SVSU Teiuș, personalul Primariei Teiuș implicat în acțiune și nu în ultimul rând tuturor participanților, copii și părinți deopotrivă!”, a transmis într-un comunicat de presă, primarul din Teiuș, Mirel Hălălai.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    miercuri, 01.06.2022 at 14:23

    Pe JIGODIA de MiniSTRESA PSD a Familiei, Gabita F(I )iREA Nu AU invitat-O ? Ce Nesimtiti !!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate