Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Ziua Copilului, sărbătorită online la Sebeș printr-o tombolă. La Alba Iulia, primaria nu organizează nimic de 1 Iunie

Publicat

ziua copilului

În anii trecuți, Ziua Internațională a Copilului din 1 iunie era sărbătorită la Alba Iulia prin diferite activități interactive, parte din ele organizate de Primăria Municipiului, iar altele de diferite instituții sau asociații.

Anul acesta pademia de coronavirus a anulat toate planurile pentru Ziua Copilului. 

Citește și Mesaje de Ziua Copilului 2020 * SMS pentru 1 Iunie  – Urări si felicitări de 1 iunie * Cele mai frumoase mesaje de ”la mulți ani” de ziua copilului  * Mesaje pentru nepoți de la bunici

Totuși, cum mare parte din activitățile zilnice s-au mutat în online și Ziua Copilului va fi sărbătorită virtual, dar nu la Alba Iulia, ci la Sebeș. 

Potrivit reprezentanților administrației locale, la Alba Iulia, primăria nu organizează nici un eveniment în online pentru a celebra ziua de 1 Iunie.

Primăria din Sebeș s-a adaptat situației cauzate de noul coroavirus și a hotărât să îi sărbătorească pe cei mici pe internet. Mai exact organizează o tombolă cu premii. Aproape 1000 de copii din Sebeș s-au înscris, până în dimineața zilei de sâmbătă, la tombolă.

VEZI ȘI: Ziua Copilului sărbătorită la Sebeș: Ultima șansă de înscriere la ”Tombola copilăriei”, organizată de primărie

Nu mai puțin de 35 de biciclete, 3 perechi de role, 10 mingi, 100 de rucsaci și măști colorate, vor fi oferite copiilor care au trimis desene, mesaje, cântece și poezii, pentru a marca on-line ziua de 1 Iunie, la Sebeș, transmit organizatorii.

De asemenea și Teatrul de Păpuși „Prichindel” va transmite luni, 1 iunie 2020, începând cu orele 12.00, pe pagina  de Facebook, spectacolul-premieră „O poveste din lumea păpușilor”.

CITEȘTE ȘI: Spectacol online de 1 iunie, de la Teatrul de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia. Unde poate fi vizionat de către cei mici

sursă foto: arhiva Alba24.ro, rol ilustrativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax