Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ziua dansului, la Grădiniţa „Licurici” din Alba Iulia

Publicat

Copiii de la Grădiniţa „Licurici” din Alba Iulia au fost în centrul atenţiei, vineri, cu prilejul unor activităţi desfăşurate de Ziua Internaţională a Dansului. Ei au urcat pe scena Casei de Cultură a Studenţilor, alături de  trupa „Calliope”  şi au participat la o serie de dansuri demonstrative: dans sportiv, contemporan sau modern.

Micuţii s-au arătat încântaţi de şansa de a urca pe scenă, mai ales că la grădiniţă susţin activităţi de dans modern, cu sprijinul instructorului lor coregraf, Gabriel Popovici. De asemenea, copiii au vizitat sălile de pregătire ale ansamblului coregrafic „Caliope” şi au văzut o parte din „viaţa de artist”.

Dansul este considerat o activitate sportivă benefică pentru copii, ce le aduce bună dispoziţie, dar conturează şi perseverenţa şi disciplina, permiţând copiilor afirmarea prin limbajul universal al artei, după cum susţin reprezentanţii grădiniţei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax