Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ziua E-Porţilor Deschise la Universitatea „1 Decembrie 1918”. Sunt prezentate avantajele învăţământului la distanţă

Publicat

Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia a organizat, vineri, Ziua E-Porţilor Deschise, în cadrul proiectului “Excelenţă academică în învăţământul la distanţă şi învăţământul cu frecvenţă redusă – un demers pentru calitate”.

Au fost prezentate facilităţile pe care le oferă învăţământul la distanţă şi cu frecvenţă redusă, precum şi avantajele acestui tip de învăţământ pentru persoanele angajate în muncă. Cei interesaţi au putut vedea modalităţile de lucru, noile tehnologii în domeniu pentru activităţile didactice precum şi pentru editarea de materiale didactice, ce vor folosi pentru dobândirea de competenţe în corelare cu cerinţele pieţei muncii.

În program au fost incluse o masă rotundă pe tema învăţământului la distanţă, prezentarea infrastructurii de e-Learning de la Universitatea „1 Decembrie 1918”, videoconferinţă demonstrativă (Alba Iulia, Bucureşti, Reşiţa, Sibiu, Timişoara) şi prezentarea platformei de e-Learning RAEL.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax