Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ziua Eradicării Sărăciei, marcată la Alba Iulia de voluntarii de Cruce Roșie. 20 de familii nevoiașe vor primi pachete cu alimente

Publicat

Ziua Internațională a Eradicării Sărăciei va fi marcată miercuri, 17 octombrie, la Alba Iulia, prin acțiuni ale voluntarilor de Cruce Roșie. Aceștia vor distribui familiilor nevoiașe pachete alimentare. 

Este vorba despre 20 de astfel de pachete constând în făină, zahăr, orez, mălai, ulei, conserve și paste care vor ajunge la mai multe familii fără posibilități, aflate în baza de date al Crucii Roșii Filiala Alba.

Voluntarii Crucii Roșii au organizat în perioada 12-13 octombrie 2012 o acțiune de colectare de alimente la Alba Market, în cadrul căreia oamenii au putut dona diferite produse alimentare de bază, menite să susțină această companie.

Crucea Roșie Filiala Alba marchează și Ziua Mondială a Alimentului prin activități de promovare a alimentației sănătoase, la Grădinița cu program prelungit nr. 12 din Alba Iulia. La această acțiune participă un număr de 13 voluntari care vor susține o prezentare cu privire la importanța adoptării unui stil de viață sănătos și jocuri cu caracter educativ.

„Proiectele sociale ale Crucii Roșii vizează susținerea familiilor defavorizate, contribuind la bunăstarea socio-materială a acestora. Umanitatea este un principiu care ne definește și ne îndeamnă să fim solidari cu semenii noștri vulnerabili din punct de vedere social”, au declarat reprezentanții organizației.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax