Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ziua Europeană de luptă împotriva traficului de persoane. În Alba, activităţi de prevenire şi informare în campania „Împreună pentru tineri”

Publicat

Cu ocazia Zilei Europene de luptă împotriva traficului de persoane marcată în 18 octombrie, în Alba sunt organizate o serie de activităţi de informare în cadrul campaniei „Împreună pentru tineri”.

Este vorba despre activităţi de prevenire şi informare în cadrul campaniei amintite, desfăşurate în data de 17 octombrie, în colaborare cu IPJ Alba, ISJ Alba, CPECA Alba, la Grupul Şcolar „Corneliu Medrea” Zlatna şi Grupul Şcolar „HCC” Abrud.

În perioada 15 – 19 octombrie 2012, Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (ANITP) organizează mai  multe evenimente, cu această ocazie, în campania “Săptămâna luptei împotriva traficului de persoane”.

Marcarea Zilei Europene de luptă împotriva traficului de fiinţe umane este un exerciţiu de creştere a gradului de conştientizare a populaţiei asupra riscurilor acestui fenomen.

Campania  “Săptămâna luptei împotriva traficului de persoane” cuprinde 5 evenimente centrale (Bucureşti), 1 mesaj european transmis de conducerea ANITP la Reuniunea Raportorilor Naţionali (Bruxelles) si mai multe evenimente la nivel regional. Fiecare dintre cele 15 Centre Regionale ale ANITP desfăşoară la nivel local activităţi de informare şi prevenire destinate publicului larg, cât şi categoriilor vulnerabile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax