Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ziua în care un bărbat a distrus tot ce a prins prin Aiud. A lovit o motocicletă, un panou publicitar și geamurile unei cofetării

Publicat

Un bărbat din Aiud, cu antecedente penale, a fost recent trimis în judecată pentru o serie de distrugeri petrecute în oraș.

Este vorba despre patru capete de acuzare, iar faptele s-au produs în luna mai și iunie a anului în curs. 

Dosarul penal deschis pentru distrugere a ajuns pe masa magistraților din Aiud, iar în data de 26 august 2024, aceștia au decis trimiterea în judecată.

O faptă de distrugere a avut loc, în data de 18 mai, iar altele trei, într-o singură zi, pe 12 iunie 2024. Acestea au fost consemnate de magistrați în motivarea instanței.

A distrus geamurile unei cofetării

Prima faptă săa produs în data de 18 mai. 2024. Atunci în jurul orei 06:55 a ajuns în fața unei cofetării unde a distrus, prin lovirea cu un obiect contondent, geamurile de tip termopan ale imobilului, respectiv șase ghivece de flori și un pom ornamental, cauzând un prejudiciu estimat de persoana vătămată la suma de 15.000 lei.

A distrus tot ce a prins, într-o zi

Restul faptelor pentru care s-a ales cu trimiterea în judecată au avut loc în data de 12 iunie 2024.

Atunci, ”în jurul orei 13:01, în timp ce persoana vătămată (…) se afla staționată pe motocicletă pe strada Unirii din Aiud fără un motiv anume, i-a aplicat o lovitură cu piciorul în zona mâinii stângi, context în care motocicleta a căzut, cu consecința ruperii manetei motocicletei și a spargerii rezervorului și a băii de ulei, cauzând un prejudiciu estimat de persoana vătămată la valoarea de 1500 euro.

În continuare, în jurul orei 17:30, inculpatul a observat un panou publicitar, sens în care s-a urcat pe un gard și fără un motiv anume, a distrus panoul publicitar prin ruperea acestuia, cauzând un prejudiciu estimat de persoana vătămată la suma de 2.000 lei.

Apoi și-a continuat deplasarea, iar după câteva minute, respectiv la ora 17:31 a ajuns la punctul de lucru al unei cofetării unde, cu ajutorul unui obiect contondent (extinctor), a distrus geamurile de tip termopan ale imobilului, cauzând un prejudiciu estimat de persoana vătămată la suma de 7.000 lei”, au notat magistrații.

Pentru toate faptele sale, acesta va ajunge în fața instanței de judecată. Momentan nu a fost fixat un prim termen în cazul său.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate