Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ziua Multipleților, la Aiud: Petrecere aniversară pentru toți gemenii, tripleții și cvadrupleții din România

Publicat

Ionela Danciu Brișcaru din Aiud, mama singurelor triplete din județul Alba, Andrada, Alesia și Luana, organizează o petrecere pentru aniversarea tuturor multipleților din România. Aceștia sunt invitați, cu mic, cu mare, din toate colțurile țării, la Aiud. Ca și anul trecut, evenimentul va avea loc pe 4 decembrie, ziua de naștere a celor trei fetițe. Această zi este la un pas de a deveni Ziua Națională a Multipleților din România. Iniţiativa este în stadiul de proiect de lege, iar pentru a putea fi trecută în calendarul oficial al evenimentelor mai trebuie doar să treacă de votul Parlamentului.

„Organizez acest eveniment cu drag, pentru toți cei care sunt multipleți de orice vârstă. Tare m-aș bucura să fie cât mai multe perechi prezente la petrecere. Vă aștept cu drag!”, a precizat Ionela Danciu Brișcaru pe pagina ei de socializare de pe internet.

Petrecerea va avea loc în Restaurantul „Maliv” din Aiud, începând cu ora 16.45. Evenimentul va fi prezentat de Mihaela Tatu, iar din program fac parte Imnul Multipleților, spectacole de muzică populară cu Nicolae Furdui Iancu, teatru pentru copii cu actorii de la Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia.

Printre invitați îi regăsim și pe Moș Nicolae, cu cadouri și Clown-ul Yoyo, care le va ține companie și va face fotografii cu cei mici.

Micuții vor primi câte o felie din Tortul Multipleților, dar și cadouri de la Moșul.

Sursa foto: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Aiudean

    joi, 22.11.2012 at 13:19

    Asta iar vrea sa-si faca reclama(cine stie ce urmareste).Tot respectul pt fete dar comportamentul ei lasa de dorit.Umbla numai dupa reclama si bani.Esti o rusine.

    • ionela danciu

      duminică, 25.11.2012 at 20:44

      Suntem la A PATRA EDITIE a acestiu frumos eveniment. Dateaza din 2009, anul in care a intrat legea 239 in vigoare. Acest anunt e pentru NECUNOSCATORII care se intituleaza „aiudeni„. Aiudenii sunt OAMENI DESTEPTI. „aiudean„ NU E DIN AIUD, dupa creier si limbaj. Proiectul de lege este votat de Senat, mai trebuie sa treaca de Camera. Pentru cel care se numeste „aiudean„, la comentarii, esti un NIMENI, nu ai facut nimic pentru nimeni. Numarul meu de telefon este 0744 962 669. Daca vrei, te pot intalni sa te scuip intre ochii aia de ******. Si-mi asum ce spun ,pentru ca nu suport sa ma jigneasca cei care nu ma intreaba sau nu vor sa creada ca fac acest eveniment fara nici un interes, ba-mi doresc sa-l fac in timp un bal de caritate . Faptul ca se simt injositi unii, mie-mi creste inima pentru ca …AM REUSIT sa fac copiii sa rada. Nu am nevoie de reclama iar banii deaba-i fac rost, sa ofer la sala orice se poate. Asadar „RUSINE, aiudene„! Scrie-ti numele complet si numarul de telefon , altfel ramai UN NIMENI. Ionela Danciu.

  2. dory

    duminică, 02.12.2012 at 16:18

    Din pacate, cand esti o persoana publica, ai parte si de astfel de pareri, de oameni ignoranti care confunda persoana de zic cu zi cu ceea ce face.
    Nu de putine ori am intalnit persoane cu aceeasi reactie ca cea a „aiudeanului”, la adresa ta . Eu nu te cunosc prea bine ca sa imi dau seama ce fel de om esti dar apreciez si respect ceea ce ai facut si ce vrei sa faci in continuare. Daca n-ar fi fost persoane ca tine nu am fi avut atatea drepturi: le-am castigat datorita unor persoane care au dorit sa schimbe ceva si care au fost si eu, la randul lor criticati la vremea lor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate