Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ziua Națională a Lecturii la Grădinița Nr. 12 din Alba Iulia. Cei mici au ascultat poveștile preferate

Publicat

Pentru prima data, în țara noastră sărbătorim Ziua Națională a Lecturii, în data de 15 februarie 2022. Cu această ocazie, Grădinița cu Program Prelungit Step By Step Nr.12 Alba Iulia continuă șirul întâlnirilor cu Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Bibliotecara Liudmila Cioflică a fost prezentă la grădiniță în cadrul proiectului „Coșulețul copiilor deștepți”. De Ziua Națională a Lecturii, aceasta, împreună cu educatoarele grădiniței au citit preșcolarilor cărțile lor preferate.

Astfel, Grupele Bobocei pufoși și Pitici au ascultat o lectură unică realizată cu talent și dăruire de Ludmila Cioflică.

Cartea lecturată, intitulata „Un strop de curaj”, scrisă de Nicolae Kinnear, a fost urmată de un joc interactiv, care a testat atenția și interesul copiilor cu privire la subiectul cărții lecturate.

La finalul lecturii au fost prezentate titluri de carte existente la Secția „Copii” a Bibliotecii Județene Lucian Blaga” Alba, cu invitația lansată copiilor și părinților de a vizita biblioteca pentru împrumut de cărți și activități cultural- educative.

Preșcolarii din grădiniță au realizat cărți și semne de carte. Copilașii din grupa mijlocie „Bobocei pufoși” au realizat cărți pentru copii cu îndemnuri la lectură, mesajul acestora fiind: România citește!, iar cei din grupa „Pitici” au realizat o carte cu pești pe care au oferit-o în dar Bibliotecii Județene „Lucian Blaga”.

”Dragi părinți, cititul oferă o oportunitate minunată pentru dv. și copilul dv. de a vă delecta, este un mod frumos de a petrece timp de calitate împreună și de a va bucura alaturi de cei dragi. Vă îndemnăm să citiți zilnic împreună cu copiii ca o continuare a activitatii din grădiniță” au transmis reprezentanții instituției.

Sursă: Prof. înv. preșcolar Ioana Delia Cristea, responsabil imagine al GPP Step by Step Nr12 Alba Iulia.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax