Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Ziua Națională a României, sărbătorită la Sebeș, în 30 noiembrie. Concert Voltaj în Parcul Tineretului

Publicat


Ziua Națională a  României va fi sărbătorită în acest an, la fel ca și anul trecut, și la Sebeș. Manifestări patriotice, conferințe, dar și un concert al trupei Voltaj sunt anunţate pentru data de 30 noiembrie. Primarul Dorin Nistor spune că a luat decizia de a organiza evenimentul cu o zi înainte pentru că de 1 Decembrie delegația de la Sebeș va fi în Capitala Marii Uniri, Alba Iulia. 

Manifestările pentru Ziua Românilor încep în județul Alba cu o zi mai repede. Sebeșul dă startul în 30 noiembrie pentru a sărbători cei 99 de ani de la Unirea Principatelor.

Primarul Dorin Nistor spune că, pe lângă momentele cu temă tradițională, arborarea drapelului, intonarea imnului și o conferință, va fi și un joc de lumini, la Casa de Cultură „Lucian Blaga”, iar în Parcul tineretului, un concert susținut de trupa Voltaj.

De asemenea, au fost invitate la eveniment și delegațiile orașelor înfrățite, iar până în prezent și-au anunțat intenția de a participa municipalităţi din Austria și Cehia.

„Este al doilea an când sărbătorim Ziua Națională la Sebeș. Toate elementele și tot ce se întâmplă în Sebeș este o pregătire și un început pentru anul viitor, când sărbătorim Centenarul, pentru că există motive serioase legate de Sebeș și Marea Unire. O dată legată de Lucian Blaga care a participat la acest eveniment, cea mai numeroasă delegație a fost de la Sebeș, asta datorită și poziției geografice, dar și alte motive”, spune Dorin Nistor.

Tot în luna decembrie, mai exact în data de 5, se va deschide și Târgul de Crăciun, care va fi amplasat în parcul din fața Primăriei.

Pentru tot ce înseamnă manifestări în luna decembrie, Primăria Sebeș a achiziționat în jur de 300 de steaguri (8.876 lei), 300 de tricouri personalizate cu stema orașului (4.500 de lei), 300 de brelocuri cu fise personalizate cu logo (900 de lei), 4.100 de bucăți de ciocolată cu lapte (15.375 de lei), peste 5000 de pachete cu dulciuri (78.000 de lei), 300 de cocarde (1.800 de lei), 300 de magneți personalizați (600 de lei), 300 de căni personalizate (3.000 de lei), 100 de stick-uri USB (3.250 de lei).


TOP articole in ultimele zile


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT pe DN 7, între Vințu de Jos și Sebeș. O persoană rănită după ce trei autovehicule s-au lovit. Trafic îngreunat

Publicat

Un accident rutier s-a produs marți dimineața, pe DN 7, între Vințu de Jos și Sebeș. O persoană a fost rănită după un impact între trei autovehicule. Circulația rutieră este îngreunată.  Potrivit IPJ Alba, traficul este îngreunat pe DN 7, între Vințu de Jos și Sebeș, din cauza unui accident rutier care s-a produs la […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Un virus online transmis prin SMS-uri vă poate pune în pericol datele personale. Atenționările specialiștilor

Publicat

Un virus online transmis prin SMS-uri false pune în pericol datele personale ale mai multor utilizatori. Este vorba despre o nouă versiune a troianului bancar Ginp, detectat pentru prima dată anul trecut. Virusul poate insera mesaje text false într-o aplicație SMS obișnuită și-i poate păcăli pe utilizatori, anunță Kaspersky – companie de securitate cibernetică. Mesajele […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

ANUNȚ: Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 din Aiud angajează secretar. Condiții de participare

Publicat

Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 Aiud organizează concurs în baza HG 286/ 2011 și HG 1027/ 2014, la sediul Grădiniței cu Program Prelungit nr. 2 din str. Unirii, nr. 10, jud. Alba, în data de: 11.03.2020, ora 10.00 proba scrisă, 16.03.2020, ora 10.00 proba practică, 19.03.2020, ora 10.00, proba interviu. pentru ocuparea postului contractual […]

Citește mai departe
Publicitate

ECONOMIE

TOPUL județelor în care se taie ilegal păduri, prezentat de ministrul Mediului, Costel Alexe. Situația din Alba

Publicat

Ministrul propus al Mediului, Costel Alexe, a prezentat luni un top al județelor din țară în care au fost înregistrate cele mai mari defrișări de păduri. Cele mai mari hoţii care au avut loc în ultimii doi ani în domeniul pădurilor au fost în judeţele Maramureş, Bistriţa-Năsăud şi Sibiu şi, după alegeri, indiferent cine va […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate