Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ziua Națională în eter. 1 Decembrie, sărbătorit prin intermediul undelor radio de Asociația Județeană de Radioamatorism Alba

Publicat

Asociația Județeană de Radioamatorism Alba sărbătorește prin intermediul undelor radio Ziua Natională a României, stabilind legături în eter cu radioamatori din toate colțurile lumii, transmițând prin acestea, semnificația istorică a evenimentului.

Din 1990 și până azi, echipe de radioamatori din asociație, au lucrat în ajunul sărbătorii, cu indicativul special YQ0U, adunând mii de legături pe care le-au confirmat cu cărți speciale de confirmare (QSL), pe care le-au expediat tuturor celor cu care au avut contacte radio.

Am fost sprijiniți în anii trecuți de Consiliul Județean Alba, care ne-a asigurat resursele financiare necesare, dar în ultimii ani am reușit cu greu, din resurse proprii, să asigurăm banii necesari pentru tipărirea și expedierea QSL-urilor.

Anul acesta însă, două firme private, care nu au dorit să le publicăm numele, ne-au sponsorizat cu aproape toată suma necesară, astfel că ne va fi mai ușor sa atingem scopul acestei frumoase acțiuni, considerând mereu că este o datorie de onoare a radioamatorilor din Alba Iulia și județul Alba să promoveze cu mândrie Ziua Națională a României.

La mulți ani România! La mulți ani români, oriunde v-ați afla!

Președinte AJR Alba, Adrian Stoicescu – YO5BFJ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax