Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ziua NATO, sărbătorită la Alba Iulia, în format restrâns. Mesajul căpitanului Batalionului 136 Geniu ”Apulum”

Publicat

Duminică, 5 aprilie, cu ocazia aniversării Zilei NATO, la sediul Batalionului 136 Geniu ”Apulum” din Alba Iulia se vor înălța pe catarg Drapelul Național al României și Drapelul Alianței Nord-Atlantice.

Deși ceremonia dedicată democrației, spiritului european și euroatlantic, în actuala situație epidemiologică și operativă, va avea loc în format restrâns, în continuare manifestarea are rolul de a sublinia un aspect esențial al identității noastre, acela de militari aparținând unui stat membru NATO. Reprezintă un statut cu care ne mândrim dar care ne și responsabilizează deopotrivă.

”Suntem alături de partenerii noștri din Alianță cu care ne-am instruit și ne vom instrui în cadrul exercițiilor multinaționale sub egida NATO, le adresăm salutul nostru iar în contextul actual umanitar, manifestarea dedicată Zilei NATO nu poate decât să ne întărească, să ne unească și să ne ofere ocazia de a ne dovedi angajamentul nostru de militari responsabili pentru sprijinul autorităților publice”, a transmis căpitanul Batalionului 136 ”Geniu” din Alba Iulia, Iulian Gorun.

Ziua NATO, în țara noastră se aniversează, potrivit Legii nr.390 din 2004, în fiecare an, în prima duminică a lunii aprilie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax