Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Ziua Porţilor Deschise la Colegiul Naţional “David Prodan” Cugir

Publicat

Colegiul Naţional “David Prodan” din Cugir a fost vizitat, luni, de 200 de elevi din clasele terminale de la şcolile din oraş.

Evenimentul a debutat cu reunirea elevilor şi a profesorilor într-un careu festiv, unde directorul colegiului, profesorul Miron Bur, alături de viceprimarul Rodica Florea şi consilierul local Aurel Voicu au discutat cu adolescenţii, după care le-au fost prezentate sălile de clasă, laboratorul şi amfiteatrul liceului. Aici, profesorul Lilica Vanţ, împreună cu elevii clasei de filologie le-au făcut vizitatorilor o scurtă descriere şi le-au prezentat un film despre Charles Dickens.

În laboratorul de chimie, elevii îndrumaţi de profesorii Mihaela Laslău şi Aurel Drăgoi au prezentat experimente din domeniu, pentru a atrage interesul copiilor de clasa a VIII-a.

Acţiunea a cuprins şi un moment artistic, susţinut în clasa de muzică, de grupul “Aprentis”, coordonat de Călin Furdui, care au încântat auditoriul cu melodii din repertoriul propriu.

La eveniment au participat elevii din clasele a VIII-a din Cugir,Vinerea, Şibot şi Sălişte.

Pentru anul şcolar 2012-2013, Colegiul Naţional David Prodan oferă locuri pentru trei clase de liceu şi una pentru învaţământul la distanţă. Specializările sunt de matematică-informatică, intensiv informatică, ştiinţele naturii, filologie, intensiv engleză.

Sorin GIURCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax