Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Ziua porților deschise la Facultatea de Drept și Științe Sociale de la UAB Alba Iulia. Activiăți pentru elevii de liceu

Publicat

Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia organizează o nouă ediție a E-Caravanei Admiterii 2022 la UAB, o ediție online, pe platforma ZOOM. În acest fel toți elevii de liceu din orice colț al țării pot afla informații despre instituția de învățământ. 

Marți, 17 mai de la ora 14.00, va fi organizată o primă sesiune de informare, pe platforma ZOOM, iar cei care doresc să participe se pot conecta AICI, sau pe datele de conectare: meeting ID: 946 9606 2139 passcode:  928229.

De asemenea, va mai fi organizată Ziua porților deschise la Facultatea de Drept și Științe Sociale, în data de 21 mai, o zi în care vor fi desfășurate mai multe evenimente interactive dedicate elevilor. Programul detaliat poate fi consultat AICI.

În data de 21 mai, cei care vor trece pragul Universității din Alba Iulia vor putea participa spre exemplu, la discuții despre ceea ce înseamnă voluntariatul în domeniul social, care sunt profesiile din aria juridică, cum să faci primii pași în alegerea unei cariere potrivite, dar și la un workshop despre cum trebuie sa acorzi primul ajutor în caz de urgență.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax