Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ziua Porților Deschise la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia

Publicat

sc

Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” și-a deschis, luni, 4 martie, porțile pentru a primi vizitatorii, mici și mari, părinți, bunici, copii, elevi și foști elevi, toți cei care au dorit să-i treacă pragul, iar elevii școlii și cadrele didactice și-au deschis sufletele în întâmpinarea oaspeților, au anunțat reprezentanții școlii.

Evenimentul s-a adresat în special părinților care doresc să-și înscrie copiii în clasa pregătitoare, dar și  actualilor preșcolari – școlarii de mâine, membrilor comunității și tuturor celor dornici să vadă sau să revadă această școală.

e

Activitățile diverse au cuprins ateliere practice, în care elevii, împreună cu părinții sau individual au realizat diverse materiale (mărțișoare, pictură pe sticlă sau lut, pictură cu sare, modelaj), activități demonstrative interdisciplinare, experimente și expoziții cu lucrările micilor artiști, competiții sportive.

Elevii din clasele a VIII-a au participat la proiectul de orientare școlară și profesională ”Meseria de părinte, părinți cu meserii”- în cadrul căruia au fost informați în legătură cu meserii în domeniul militar, medical, juridic sau antreprenoriat. Au participat la demonstraţii de prim ajutor, cu sprijinul SMURD, la competiții sportive etc.

Corul ”Speranța” a întreținut atmosfera plăcută pe holurile școlii. Tot aici au fost organizate expoziții intitulate: ”Cine sunt azi? Ce voi fi mâine?”  -colaje, ”Toți elevii au talent”, ”Interculturalitate lingvistică”. Talentata Maria Sabina Lazăr, elevă în clasa a VII-a C, a organizat o mică expoziție cu propriile lucrări de artă plastică.

s

Atmosfera pozitivă și plină de entuziasm i-a molipsit pe toți participanții la această amplă activitate. Astfel, pentru câteva ore, indiferent de vârstă, toți oaspeții au trait experiența minunată de a fi elevi.

Sursă: comunicat Școala Generală Mihai Eminescu Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax