Connect with us
Publicitate

AIUD

Ziua Rozelor 2024 la Aiud: Concerte LIVE cu Andra și Koszika & the HotShots. Când are loc Festivalul Trandafirilor la Aiud

Publicat

Ziua Rozelor 2024 la Aiud: Concerte LIVE cu Andra și Koszika & the HotShots. ”Anul acesta, concertul în limba maghiară va fi susținut de formația Koszika & the HotShots, iar seara de concerte se va încheia cu îndrăgita artistă Andra” au anunțat reprezentanții Primăriei Aiud.

Ziua Rozelor se va desfășura în data de 6 iulie 2024 și este organizat de Consiliul Județean Alba și Consiliul Local Aiud.

Koszika & the HotShots:

YouTube video

Aflat la cea de-a XXI-a ediţie, cel mai parfumat eveniment al anului sărbătoreşte trandafirul în toate formele lui.

Îndemânarea celor mai renumiţi producători din localitatea Ciumbrud va da viaţă standurilor bogat împodobite, ca în fiecare an.

Ziua Rozelor 2024 la Aiud

Programul variat, din care nu vor lipsi momentele artistice, atelierele de creaţie şi de pictură, expoziţiile, concertele de muzică uşoară şi nu în ultimul rând, un impresionant foc de artificii vor creiona o atmosferă de reală sărbătoare, transmit organizatorii.

VIDEO Ziua Rozelor, la Ciumbrud. Atracția festivalului: Poarta a III-a a Cetății Alba Carolina, creată din trandafiri și mușchi

Ciumbrudul are o tradiție de zeci de ani în cultivarea trandafirilor pe zeci de hectare de teren.

În total, fermierii locali produc aproximativ 2 milioane de trandafiri, o mare parte din întreaga producție națională.

Florile dar şi dulceţurile şi siropurile realizate din petalele trandafirilor de Ciumbrud, se vând inclusiv în Polonia, Ungaria şi Italia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax