Connect with us
Publicitate

BLAJ

Ziua scandalurilor la Blaj: Doi tineri în vârstă de 20 de ani au fost reținuți. Bătăi în fața unui supermarket și pe stradă

Publicat

Ziua scandalurilor la Blaj: doi tineri, ambii în vârstă de 20 de ani, au fost reținuți după ce au fost implicați în două agresiuni. 

La data de 23 ianuarie 2023, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 20 de ani, din Blaj, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

În sarcina tânărului s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 23 ianuarie 2023, în timp ce se afla în zona unui supermarket din Blaj, l-ar fi agresat pe un tânăr de 20 de ani, provocându-i leziuni, în zona feței, pentru a căror îngrijire nu a fost necesară transportarea la spital.

Conflictul a fost unul spontan.

În cursul zilei de azi, 24 ianuarie, tânărul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Agresiune în plină stradă

Tot luni, 23 ianuarie 2023, polițiștii de ordine publică din Blaj au reținut, pentru 24 de ore, un alt tânăr de 20 de ani, din Blaj, care este cercetat pentru lovire sau alte violențe.

În după amiaza zilei de luni, 23 ianuarie, în timp ce se afla pe o stradă din Blaj, pe fondul unor discuții contradictorii și al unor neînțelegeri mai vechi avute cu un tânăr de 25 de ani, din Blaj, l-ar fi agresat pe acesta din urmă, provocându-i leziuni în zona feței.

Și în acest caz, tânărul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax