Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: „Ziua Tineretului”: Competiţii sportive şi concerte live cu Antinia, Doina Cocârţă şi CRBL, la Alba Iulia

Publicat

Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba a organizat miercuri, 2 mai 2012, „Ziua Tineretului”, un eveniment dedicat exclusiv celor carese simt la orice vârstă, tineri. În program s-au regăsit competiţii sportive (fotbal, tenis de masă, beach volei şi cros), la Winner’s Club Ţălnar  dar şi concerte live cu Antinia, Doina Cocârţă şi, ca invitat special, CRBL, la Alba Mall. Evenimentul a avut loc cu sprijinul Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret.

Miercuri seara, centrul comercial din Alba Iulia a găzduit încă o dată un concert de excepţie. În aşteptarea invitatului special, îndrăgitul artist CRBL, pe scenă au urcat tinere talente locale care au fost primite cu o mare de aplauze de spectatori. Antinia şi Doina Cocârţa au interpretat piese din repertoriul străin şi au arătat şi în această seară că esenţele tari stau în sticluţe mici. Cele două au fost recompensate cu diplome de onoare din partea organizatorilor.

Vă invităm să vedeţi cum s-au distrat albaiulienii miercuri seara.

FOTO-VIDEO: Cosmin Nistor



[nggallery id=199]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax