Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Ziua Tineretului”, la Alba Iulia: Întreceri sportive şi un spectacol artistic de excepţie, găzduit de „Pub 13”

Publicat

Data de 2 Mai a marcat la Alba Iulia, „Ziua Tineretului”, un eveniment organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba şi Casa de Cultură a Studenţilor.

Ziua a început cu un concurs numit “Manageri pentru Europa”destinat elevilor la orele 11-12, au urmat apoi întâlniri ale elevilor cu reprezentanţii comunitatii locale sub genericul “Mesagerii Comunitătii”-orele 12-13 , iar mai apoi sub un alt generic, cel de ”Mesagerii timpului liber” acţiuni sportive – Cupa liceului sportiv la baschet-13-14,30.

Ca tot parcusul zilei să fie punctat cu evenimente de toate genurile şi pentru toate gusturile, organizatorii au dat startul, în intervalul 16-16.20, Crosului tineretului- pe 2 categorii de vârsta :14-18 ani şi respectiv peste 18 ani. Crosul a avut loc la baza sportivă “Constructorul” din Pâclişa – Alba Iulia. Tot în acelasi cadru , începand cu orele 16.30-19.00 au fost organizate întreceri sportive de : tenis de câmp, minifotbal, badmington, tenis de masa, pescuit sportiv, tir sportiv. Tuturor participanţilor le-au fost înmânate tricouri iar câstigătorilor, medalii si diplome.

Seara, cu începere de la ora 20.00, „Pub 13” a găzduit un spectacol artistic şi de divertisment unde invitaţi speciali au fost trupa de teatru „Skepsis”, care a pregătit un moment umoristic, trupa de dans modern şi latino „Calliope”, dar şi tânărul iluzionist Laurentziu şi Valentin Macaveiu, care a susţinut un moment literar.

Surprizele muzicale ale serii au fost oferite de talentele autohtone, Gino şi Antinia Simion, şi de trupa de pop-rock „Nonprofit”.

„Sperăm ca şi de această dată acţiunile din proiect au acoperit întreaga zi de 2 mai- Ziua tineretului , să fi satisfăcut toate gusturile tuturor categoriilor de tineri din municipiul Alba Iulia şi să fi rămas în memoria celor peste 200 de tinieri prezenţi, ca o zi de sărbatoare pentru ei. La aceste acţiuni au fost prezenţi pe tot parcursul zilei, 20 de tinerilor turci însoţiţi de 4 cadre didactice de la o şcoala din Adana Turcia care au fost încântaţi să participle la astfel de evenimente” a declarat directorul al DJST ALBA, Dan Cosmin Opruta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax