Connect with us
Publicitate

Uncategorized

„Ziua zâmbetelor” pentru copiii de la Aşezământul Social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureş. Distracţie cu clovni şi jocuri noi

Publicat

Peste 50 de copii de la Aşezământul Social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureş au sărbătorit, în weekend, „Ziua zâmbetelor”. Atmosfera evenimentului a fost înreţinută de trei clovni care au adus zâmbete pe chipurile copiilor.

Clovnii i-au învăţat să facă figurine din baloane, i-au pictat pe feţe, iar copiii au exersat mersul pe monociclu şi au învăţat diferite jocuri. La final au fost răsplătiţi cu dulciuri pentru fiecare zâmbet.

„Copiii au fost foarte încântaţi să vadă jongleriile clovnilor, iar figurinele din baloane au fost atracţia zilei” a declarat Ciprian Orga, coordonatorul Aşezământului „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureş.

Aşezământul Social „Sf. Mucenic Ciprian” a fost înfiinţat în anul 2003 şi funcţionează în cadrul reţelei sociale a Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia fiind coordonat de teolog asistent social Ciprian Orga. Aşezământul are în prezent trei module: un serviciu socio-medical de îngrijire la domiciliu pentru persoanele vârstnice, o casă de tip familial în care sunt ocrotiţi 13 copii cu vârste cuprinse între 3 şi 16 ani şi un centru educaţional pentru 40 de copii. În cadrul acestuia copiii sunt sprijiniţi pentru prevenirea abandonului şcolar şi familial, pentru îmbunătăţirea rezultatelor şcolare, formarea unor principii şi conduite morale de viaţă, beneficiind zilnic de o masă caldă, de burse şi materiale educaţionale. Centrul educaţional din Ocna Mureş funcţionează în cadrul proiectului „Reţea interregională de centre educaţionale” derulat de Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia şi cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax